Kuidas jõudsin koogitegijaks?

Minu kondiitriteekond algas armastusest toorjuustukookide vastu. Nii hakkasingi päris alguses toorjuustukooke tegema hobina sõpradele ja tuttavatele. Minu jaoks oli see justkui omamoodi meditatsioon, et sain küpsetamise ajal ennast rutiinist välja lülitada ja loominguliselt väljendada.

Kuna magusaarmastajatele mu koogid meeldisid, siis uute nippide õppimiseks ja tehnikate omandamiseks käisin Tallinna Teeninduskoolis, mille lõpetasin 2018.a kondiitri erialal. Seejärel järgnesid juba enese täiendamine erinevatel põnevatel kursustel ja töötubades. Viimati, 2022.a, käisin kookide kaunistamise kursusel maailmakuulsas Le Gordon Bleu koolis.

Tänaseks, justkui märkamatult, ongi minu jaoks esialgu hobiks olnud koogiküpsetamine kujunenud ka tööks. Mis aga peamine – kooke valmistades olen õnnelik ja loodan seda õnne ning loomulikult ka maitseelamusi teistega jagada.

Pilt…